SparkLights 4 - Student Dance Showcase

SparkLights 4 - Student Dance Showcase - Explara
Dec 9, 2017 06:30 PM - 09:00 PM
The Bangalore Gayana Samaja
₹ 200onwards
buy tickets

Abstratics, a Bengaluru based creative dance company was founded in the year 2013 by Karthik Tantri with vision to experiment & experience innovative aspects of dance with technology, art & culture.

SparkLights is a family-friendly student dance showcase where our students will take centerstage. The purpose of the showcase is to provide an enrichment opportunity for our students, as well as to perform for each other "showcasing" their talent.

Event is comprised of different performances in styles which are performed by kids, teens, ladies, adults of 3 branches & also special performances by company repertory.

  • Age limit: Open for all.
  • Entry to the venue will be on a first come first serve basis.
  • Internet handling fee per ticket may be levied. Please check your total amount before payment.
  • Please carry ticket printout for entry to the event.
  • Each ticket admits one person only.
  • Tickets once booked cannot be exchanged or refunded.
  • We recommend that you arrive at least 45 minutes prior at the venue to pick up your physical tickets.
  • Lost or stolen tickets will not be replaced or reissued, even if you have proof of purchase. Your ticket is your responsibility.
  • No re-entry is permitted for the entire period of the event.
  • Tickets will be exclusively available online at www.explara.com. There are no offline partners for ticket sales for this event.
  • You can reach the venue, 
    • By road, please see location map
    • By metro, closest station is National College.


1. When is the event
Ans: Saturday 9th December 2017.

2. What time does the concert start?
Ans: 7:00 pm.

3. Where will the event be held at?
Ans: The Bangalore Gayana Samaja, KR Road, Bengaluru 560004.

4. How much do the tickets cost?
Ans: Tickets start at Rs 150.

5. Where can I buy the tickets?
Ans: Exclusively online at www.explara.com. There are no offline partners for ticket sales for this event.

6. How do I get to venue?
Ans: By road, please see location map here. By metro, closest station is National College.

7. What time do I need to be at the venue?
Ans: You can arrive at the venue at any time before gates close at 7 pm. Please note that latecomers will be allowed entry at a suitable time during the performance at the discretion of floor staff. No refund/compensation will be given to a latecomer who is allowed entry into the performance hall at any time after the performance has started.

8. What time do gates open?
Ans: Gates are scheduled to open at 6.45 pm. However, this time may vary and the Promoter reserves the right to revise the time for doors subject to technical and production requirements.

9. Can I choose my seats?
Ans: No. You can enter venue on first-come-first-served basis.

10. If I cannot attend the event can I refund my ticket?
Ans: Once tickets are purchased, no cancellation, refund and/or exchange will be granted. If you have any problems with entry or your tickets, please proceed to the ticket box office immediately. Unlawful resale (or attempted unlawful resale) of a ticket would lead to seizure or cancellation of that ticket without refund or other compensation.

11. If I lose my ticket can I have my ticket re-issued?
Ans: No. Lost tickets will NOT be reissued. Your ticket is your responsibility.

The Bangalore Gayana Samaja, KR Road,, Bengaluru, Karnataka, India
topics
Dance
MEDIA
organizer
Abstratics Creative Dance Company